Over bedrijfsuitje Haarlem

Voordelen Stadsarrangement

Wist u dat?

  • Ook als uw ideale bedrijfsuitje in Haarlem er niet bijzit, u bij ons een arrangement op maat kunt boeken, laat u informeren door onze medewerkers.
  • Wij tijdens uw uitje altijd telefonisch bereikbaar zijn, ook in de avond.
  • Wij prijsafspraken hebben met diverse tourbus-bedrijven, waardoor wij u scherpe tarieven kunnen bieden voor het vervoer van en naar uw bedrijfsuitje in Haarlem.

1 boom per reserveringTrees for all

Keurmerk groepsuitjes

Beleef een onvergetelijk bedrijfsuitje in Haarlem. Of u nu een Cityquiz, een wie is de verrader spel, een moordspel, een grachtentocht met stadswandeling of een mindf*ck workshop zoekt, bij bedrijfsuitjehaarlem.nl vindt u het.

Bedrijfsuitjes in andere steden

Naast Bedrijfsuitjes in Haarlem organiseren wij ook in andere steden onze uitjes zoals Alkmaar, Amsterdam, Leiden en Zaandam. Ook voor uitstappen in België en Duitsland bent u bij ons aan het goede adres, informeer naar de vele mogelijkheden.

Uitstappen op maat in Haarlem

Vaak is een bedrijfsuitje organiseren maatwerk, wij maken graag een maatwerk offerte voor u, ook het eventueel toevoegen van vervoer per luxe tourbus of een overnachting in een hotel kunnen wij voor u verzorgen.

Keurmerk Groepsuitjes

Hoe weet u nu dat u te maken heeft met een bonafide organisatie die uw uitstap organiseert? Wij zijn al vele jaren aangesloten bij Keurmerk Groepsuitjes, waardoor uw verzekerd bent zaken te doen met een betrouwbare partij.

Vast contactpersoon

Als u een bedrijfsuitje reserveert krijgt u een vast aanspreekpunt die alles rondom uw uitstap voor u verzorgt. Niet alleen zorgt uw contactpersoon dat de bedrijfsuitje goed geregeld is, ook doet hij/zij een eindcheck bij alle onderdelen van uw uitje 2 dagen van te voren zodat uw gezelschap op de dag zelf vooral bezig is met het genieten van de verzorgde dag, wel zo prettig. Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Wij verzorgen ook bedrijfsuitjes in:

Aalsmeer
Amstelveen
Andijk
Anna Paulowna
Beemster
Bergen
Beverwijk
Blaricum
Bloemendaal
Bussum
Castricum
Diemen
Spaarnwoude
Haarlemmermeer
Harenkarspel
Heemskerk
Heemstede
Huizen
Landsmeer
Langedijk
Niedorp
Oostzaan
Ouder-Amstel
Haarlemmerliede
Purmerend
Uitgeest
Uithoorn
Velsen
Waterland
Wijdemeren
Wormerland
Zaanstad
Zandvoort
Zeevang
Zijpe
Graft-De Rijp